Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

ΣΥΡΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ


Ανθρώπινο Δυναμικό
-

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Οι εταιρίες του Ομίλου δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στις υποδομές, την παραγωγή και προμήθεια ενέργειας, τη διαχείριση απορριμμάτων, τις παραχωρήσεις και την αξιοποίηση και ανάπτυξη ακινήτων.

Αν ενδιαφέρεστε για καριέρα στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας, συμπληρώνοντας την φόρμα.

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας:

Data Entry Administrator

Διαβάστε Περισσότερα


Τεχνικός Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού (ΜΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ)

Διαβάστε Περισσότερα


Μηχανικό Κατασκευής Φωτοβολταϊκών Πάρκων

Διαβάστε Περισσότερα


Τεχνικός Πεδίου

Διαβάστε Περισσότερα


Tεχνικός Ανεμογεννητριών (Ν. Βοιωτίας)

Διαβάστε Περισσότερα


ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΑΠΕ (CONTROL ROOM)

Διαβάστε Περισσότερα


RES Development Engineer

Διαβάστε Περισσότερα


Mηχανικός Ανάπτυξης Έργων ΑΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα


Τεχνικό Ανεμογεννητριών – Νησί Αγίου Γεωργίου (Δ. Λαυρεωτικής)

Διαβάστε Περισσότερα


Υποβολή Βιογραφικού

  • Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο εικοσιτεσσάρων (24) μηνών. Μετά την πάροδο των εικοσιτεσσάρων (24) μηνών, το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας.
  • Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται στην Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ακολουθείστε τον σύνδεσμο: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.