Δελτία Τύπου

ΣΥΡΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ


25/10/2023

Διάψευση δημοσιεύματος

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.B.E.T.E. διαψεύδει κατηγορηματικά τα νέα ευφάνταστα σενάρια που επιχειρούν κάποιοι να διακινήσουν περί δήθεν πρόθεσης υλοποίησης  αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. 

Αναγκαζόμαστε – σε συνέχεια και της πρόσφατης ανακοίνωσης της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2023 – να σημειώσουμε ότι μια συγκεκριμένη «ενημερωτική» ιστοσελίδα επιχειρεί διαρκώς – για λόγους που και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί – να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει το επενδυτικό κοινό, διακινώντας σχεδόν καθημερινά ανυπόστατες φήμες κι ανύπαρκτες «ειδήσεις». 

Καλούμε τους χιλιάδες μετόχους μας και την επενδυτική κοινότητα να μην δίνουν σημασία σε όσα ψεύδη διακινούνται. Καλούμε, επίσης, τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για την προστασία του επενδυτικού κοινού. 

Οι εταιρείες του Ομίλου μας,  όπως συστηματικά κι αταλάντευτα κάνουν χρόνια τώρα, θα συνεχίσουν να ενημερώνουν αξιόπιστα κι υπεύθυνα το επενδυτικό κοινό και θα πράξουν τα δέοντα για την προστασία των χιλιάδων μετόχων μας και των 7.000 εργαζομένων μας.